Transferi durdurduk!

/ Kaynak: Fotomaç
Transferi durdurduk!

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Dursun Özbek, "2014 yılında UEFA ile yaptığımız anlaşma gereği kotayı aşmışız. UEFA ile çok ciddi sıkıntımız var. Bu yüzden transfer yapmayacağız"

Galatasaray taraftarları, takımın ligdeki yarıştan uzaklaşmasının ardından dört gözle transfer yapılmasını beklerken başkan Dursun Özbek, yeni bir oyuncu kadroya katmalarının zor olduğunu açıkladı. Kulüpler Birliği Vakfı'nın düzenlediği 'Futbol Zirvesi' konulu seminerde konuşan Özbek, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sarı-kırmızılı ekibin transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Özbek, "2014 yılında UEFA ile yaptığımız anlaşma gereği kotayı aşmışız. Transferi bu nedenle durduruyoruz. UEFA harcamalarımızı 2014 anlaşmasına uyarlamamızı ve 10 milyon euro'dan fazla zarar etmememizi istiyor. Maalesef bu rakamları aşmışız; geçmiş dönemlerde. Bu rakamlar aşıldığı için UEFA çağırıyor ve 'Size ceza vereceğim' diyor. Bizim transferde çok dikkatli olmamız lazım. UEFA ile çok ciddi sıkıntımız var. O yüzden transfer yapmayacağız" ifadelerini kullandı.

BURAK'A 'GİT' DERİM
Burak Yılmaz ile ilgili kendilerine herhangi bir teklif yapılmadığını da ifade eden Başkan Özbek, "Burak Türk Milli Takımı'nın ve Türkiye'nin de yıldız futbolcusu. Burak gidiyor, gitmiyor gibi bir endişemiz yok. Burak bizim futbolcumuz ve Galatasaray'ın efsane ismi. Kariyeri için iyi teklif alırsa git derim" dedi.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...