Kıbrıs’ta liderler yeniden bir araya geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kıbrıs’ta liderler yeniden bir araya geldi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde ara bölgede yeniden bir araya geldi.

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, ara bölgede görüşmeler için tahsis edilen binada BM Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide’nin de katıldığı görüşmede bir araya geldi. 2016 yılının üçüncü görüşmesi olan bugünkü görüşmede liderlerin önümüzdeki aylara ilişkin BM’nin sürece yapacağı desteğin nasıl olabileceği konusundaki önerilerini Özel Danışman Eide’ye sunması bekleniyor. Her iki lider 21 Ocak’ta BM Genel Sekreteri Ban Ki-Moon’la bir araya gelmiş, ardından Davos’ta gerçekleştirilen Dünya Ekonomik Forumu toplantısında “Kıbrıs’ın Birleştirilmesi” panelinde konuşma yapmışlardı.

Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...