Düzce'de 3 kişi evde ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: dha
Düzce'de 3 kişi evde ölü bulundu

YAŞAM Haberleri  / dha

Düzce'de, Gürcistan uyruklu 56 yaşındaki Ema Sharipov, kız kardeşi 50 yaşındaki Elnas Sharipov ve erkek torunu 19 yaşındaki Sahip Sharipov, evde boğazları kesilerek öldürülmüş olarak bulundu.

Servet Öztürk, 1 yıl önce boşandığı Ema Sharipov'dan 3 gündür haber alamayınca akşam saatlerinde Aziziye Mahallesi'nde bahçe içinde tek katlı evine geldi. Öztürk, kapıyı açan olmayınca camı söküp içeriye girdiğinde, eski eşi Ema ve kardeşi Elnas'ı bir odada, Ema'nın torunu Sahip Sharipov'u da diğer odada kanlar içinde buldu. Öztürk'ün haber vermesiyle çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede 3 kişinin de öldüğü belirlendi. Polisin ilk yaptığı incelemede Ema, Elnas ve Sahip Sharipov'un, boğazları kesilerek öldürüldüğü saptandı.

Polis, evin etrafına güvenlik şeridi çekip içeride ve çevrede araştırma yaparken, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre de eve gelerek inceleme yaptı. Gazetecilere açıklama yapan Başsavcı Güre, "Şu an içeride ölü bulunan 3 kişi var. Olay yeri inceleme ekipleri incelemelerini sürdürüyor. Ölüm nedenleri ile ilgili şu an bir şey söyleyemem" dedi.
 
 
Servet Öztürk, eski eşinden 3 gündür haber alamayınca evine geldiğini anlatarak, "Kapıyı açan olmayınca camı söktüm içeriye girdim. Sahip'e seslendim. Baktım buz gibi. Ben buraya dün geldim. Yine kapı açılmadı ama ışık yanıyordu. 'Herhalde uyuyorlar' dedim. Bugün yine haber alamayınca mecbur kaldım camı söktüm içeriye girdim" dedi. Servet Öztürk, ifadesi alınmak üzere Emniyet'e götürüldü.
 
Evde inceleme sürürken, Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Düzce Adliyesi resmi internet sitesinde de olayla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "Olaya ilişkin şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için soruşturmanın genişletilmesi konusunda kolluk kuvvetlerine talimat verilmiştir" denildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: dha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...