23 bin esnafa ‘uyum eğitimi’

Düzenleyen:
23 bin  esnafa  ‘uyum  eğitimi’

Ekonomi Haberleri

Avrupa Birliği mali yardımı kapsamında 8 ilde gerçekleştirilen "Esnaf ve Sanatkârların Uyum Yeteneğinin Artırılması Projesi" dün Ankara'da start aldı.

Sinem Erciyas ANKARA
Avrupa Birliği mali yardımı kapsamında 8 ilde gerçekleştirilen "Esnaf ve Sanatkârların Uyum Yeteneğinin Artırılması Projesi" dün Ankara'da start aldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının koordinatörlüğünde yürütülen projeden Ankara, Bursa, Erzurum, Gaziantep, Manisa, Mersin, Ordu ve Şanlıurfa’daki 23 bin 250 esnaf ve sanatkâr yararlanacak. Bütçesi 7 milyon euro olan projenin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Soylu burada yaptığı konuşmada, "Esnafımıza ne versek, ne katkıda bulunsak, ne yapsak az, onlar için elimizden gelen her şeyi yapmamız gerekir" dedi. Bakan Soylu, esnafın, birlik, gelenek, görenek, emanetin temsilcisi olduğunu ve onların sıkıntılarını, dertlerini, kendilerininmiş gibi gördüklerini söyledi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...