Efes pes etmez

Düzenleyen:
Efes pes etmez

SPOR Haberleri

Euroleague TOP 16'daki temsilcimiz son periyotta rakibine 19-9'luk üstünlük kurunca İspanya'dan zaferle döndü

Euroleague TOP 16′da Lokomotiv Kuban ve Cedevita Zagreb deplasmanlarından mağlubiyetle ayrılan Anadolu Efes, Malaga’da güldü: 85-75. Lacivert-beyazlılar İspanyol rakibini devirerek 5'te 3 yaparken, F.Bahçe'nin lider olduğu TOP 16 E Grubu'nda 2. sıraya yükseldi. İlk periyot Malaga'nın 23-21 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci çeyreğe iyi başlayan İspanyol ekibi, 12. dakikada Jackson'un basketiyle farkı 5 sayıya çıkardı: 28-23. Birkan, Saric, Huertel ve Brown ile sayılar bulan Efes skora denge getirirken, 15. dakika 36-36 eşitlikle geçildi. Lacivert-beyazlıların çabasına rağmen Malaga devre arasına 47-46 önde girdi. Üçüncü çeyreğin ilk bölümünde etkili olan ev sahibi ekip, 24. dakikada farkı 9 sayıya çıkardı: 59-50.
Granger şov yaptı
Bu dakikadan sonra iyi savunma yapan Anadolu Efes, Granger ve Cedi Osman ile arka arkaya 3 tane üç sayılık basket bularak maça tutundu. Tyus ve Granger ile skor üretmeye devam eden temsilcimiz 29. dakikada 65-63 öne geçse de periyot 66-66 eşitlikle bitti. Final bölümünde ise sahada fırtına gibi esen bir Efes vardı. Bu periyotta rakibine 19-9'luk üstünlük kuran temsilcimiz salondan zaferle ayrıldı: 85-75. Efes’te Granger eski takımına karşı kaydettiği 22 sayı 3 ribaunt 2 asistle galibiyetin mimarı olurken Diebler 16 sayı 3 ribaunt, bitmeyen enerjisi ile Cedi Osman da 10 sayı 2 ribaunt 2 asist 4 top çalma ile öne çıktı. Anadolu Efes 8. hafta maçında cuma günü namağlup lider F.Bahçe'yi misafir edecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...