Fikret Orman'dan sert sözler

Düzenleyen:
Fikret Orman'dan sert sözler

SPOR Haberleri

Birilerinin kulüpte problem varmış gibi göstermeye çalıştığını belirten Orman, “Beşiktaş kurttur, kurdun arkasından 40 köpek havlar” dedi

Hüseyin EROĞUL

BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri olarak bilinen tesis yenilenerek Şan Ökten Sporcu Kamp Eğitim Merkezi yapılması için ilk adım atıldı ve çalışmalar başladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaptığı konuşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalar yaptı. "Beşiktaş bizim aldığımız dönemdeki Beşiktaş değil artık. Çok büyüdü, imkânları gelişti" diyen Orman, "Sabah akşam sürekli stattayız. Yeni stadımızı yakında açıyoruz. Sona geldik artık. Bonservis borcumuz yok. Kışın ortasında baharlı günler yaşıyoruz. Kulüpte hiçbir problem yok. Kıskananlar bizde sorun varmış gibi gösteriyor. Bir Moğol atasözünde "Bir kurdun arkasından 40 tane köpek havlar. Zaten havlamıyorsa o kurt, kurt değildir. Beşiktaş büyük bir kurttur, arkasından havlayanlar olacaktır" dedi. 
Ertelemeler problem olmaz
Beşiktaş'ın iki maçının ertelenmesinin takımı etkileyip etkilemeyeceğiyle ilgili bir soruya Orman "Niye olumsuz hava olsun? Her şeye negatif tarafından bakarsan negatif olur. Doğa olayı. Kimsenin organize ettiği bir şey değil. "Hayır vardır" demek lazım. Beşiktaş'ın iki maçı ertelendi. Ayarlasan olmaz. Dezavantaj çıkacak diye bir şey yok. Beşiktaş'ın çok kuvvetli bir kadrosu var. Çıkar, maçlarını oynar, kazanır. Takviye de yaptık. 4 transfer geldi. Veli, Tolgay, Boyko ve Alexis. Zaten takımımız kuvvetliydi. Transfer şu an bitti. Pazartesi son gün. Beşiktaş'ın transfere ihtiyacı yok. Bir tane oyuncuyu aldık, kiraya verdik. 'Beşiktaş'ın şu anda hangi bölgeye transfer ihtiyacı var?' dersek, cevabınız var mı; yok. O zaman transfere ihtiyaç yok  demektir" diye konuştu. 
Twitter çıktı mertlik bozuldu
Sivas Belediyespor mağlubiyeti sonrası Trabzonsporlu taraftarların sosyal medyadan gösterdiği tepkiler için ise Beşiktaş Başkanı, "Ayıp ediyorlar. Şenol Güneş'i, bizi bilen bilir. Maçı kazanırsın, kaybedersin. Bir şey ima etmek ayıp. Zaten sosyal medya çıkınca yiğitlik öldü. Herkes oradan bir şey yazıyor, iftira atıyorlar" dedi. Taraftarların "Fikret Orman'la kız istemeye gitsek, düğünü kız tarafına yaptırırız" sözleri için Orman; "Bazı şeyleri övmemiz de yermemiz de fazla oluyor. Şu an övme zamanındayız. Biz sadece işimizi yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu. Orman camia olarak şampiyonluğa odaklandıklarını sözlerine ekledi.       > 

“BENİ SEBA'YLA KIYASLAMAYIN”
Beşiktaş'ın Fulya'da bulunan tesislerinin yenilenmesi için yıkım işlemi dün başladı. İş makinasıyla ilk yıkımı gerçekleştiren Başkan Fikret Orman, kulübe kazandırdığı tesisler yüzünden Süleyman Seba'ya ile kıyaslanmasıyla ilgili olarak, "Süleyman abi ile kimseyi kıyaslamak mümkün değil. Dönem şartlarına göre değerlendirmek lazım. O dönemin yokluklarıyla bu dönemin varlıkları arasında icraat yapmak farklı şey. Biz daha şanslıyız" dedi. Başkan Orman, tesislerde eğitim gören altyapı oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

12 AYDA TAMAMLANACAK
Şan Ökten Sporcu Kamp Eğitim Merkezi projesi toplam 6 bin metrekare alanda olacak. Yeni binanın dışı cam kaplama yapılacak ve 12 ayda tamamlanarak hizmete sunulacak. Seba'nın girişimleriyle BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri'nin 49 yıllık intifa hakkı ve spor tesisleri işletmeciliği 1984 yılında Beşiktaş'a verilmişti. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü de 1997 yılında yapılan ek protokol ile 50.477 m2'lik parseli Beşiktaş'a satmıştı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...