Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

SGK çalışanları dikkat! Bu haklarınızı arayın!

Düzenleyen:
SGK çalışanları dikkat! Bu haklarınızı arayın!

Ekonomi Haberleri

Türkiye’de sosyal güvenlik hizmeti veren SGK’nın da bünyesinde bulunduğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı içerisinde her türlü öneri, şikayet, soru, sorun vb. konularla ilgilenen Alo 170 hattı önemli konularda çözüm yolu sunuyor.

Neredeyse 2 yılı aşkın bir süredir hizmet veren SGK Danışma Hattı'ndan yararlananlar oldukça memnun olduklarını ifade etti.
ALO 170 HATTI ÜZERİNDEN HAKKINIZI ARAYABİLECEĞİNİZ ÖNEMLİ KONULAR
1. İş vereniniz sigortanizi zamanında yatırıyor mu? Bilginiz olmadan işten çıkışınız yapılmış olabilir. Geç kalmadan Alo 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iletişim merkezini arayın, hakkınızı arayın. 
2. Sigorta primleriniz aldığınız maaş üzerinden mi yatıyor yoksa İş vereniniz daha düşük mu gösteriyor.  Hemen Calisma ve Sosyal Guvenlik Bakanligi iletisim merkezi Alo 170 i arayın, hakkınızı arayın. 

3. Genel Sağlık sigortası prim borcunuz var mı? Hemen öğrenmek için Çalışma ve Sosyal Güvenlik iletişim merkezi Alo 170 i arayabilirsiniz.

4. Hastaneye gitmeden sağlık güvencenizin olup olmadığı hakkında Alo 170 hattını arayarak bilgi alabilirsiniz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik iletişim merkezi Alo 170Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi adındaki bu kuruma ister internet sitesi üzerinden isterseniz Alo 170 hattını arayarak ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Haber7

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...