Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Canlı bomba, 6 nokta ve kiliselerde keşif yapmış

Düzenleyen:
Canlı bomba, 6 nokta ve kiliselerde keşif yapmış

GÜNDEM Haberleri

Sultanahmet bombacısına ait kırık tabletin hafıza kartında, keşif sırasında çektiği fotoğraflara ulaşıldı

Sultanahmet bombacısı Suudi Arabistan uyruklu, terör örgütü DAEŞ üyesi Nabil Fadlı’nın saldırıya nasıl hazırlandığına dair detaylar ortaya çıktı.

Fadlı’nın ikâmet ettiği evde yapılan aramada bulunan kırık tabletin hafıza kartında, keşif sırasında çektiği fotoğraflara ulaşıldı.

Bombacının Sultanahmet Meydanı’nın yanı sıra Ayasofya Camii, Taksim Meydanı, Topkapı Sarayı, Galata Kulesi, Yerebatan Sarnıcı ve kiliselerde keşif yaptığını tespit eden polis, olası yeni saldırılara karşı önlemleri artırdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, tüm birimlerine gönderdiği yazıda, örgütün tarihi ve turistik yerlere, Hıristiyan ve Caferilere ait ibadethanelere, halkın toplu bulunduğu AVM, toplu taşıma araçlarına, duraklara, askeri tesislere, eğlence mekânlarına, yabancı ülke temsilciliklerine, kamu kurum ve kururluşlarına yönelik eylem yapabileceğini belirterek, tedbirlerin yeniden gözden geçirilmesini istedi.

Yazıda, tüm personelden çelik yelek giymesi istendi. Miting ve toplantılarda çevre güvenliğinin alınması, şüpheli paketlere karşı da uzman ekiplerden yardım istenmesi hatırlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...