Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ihlamura yüzde yüz zam

Düzenleyen:
Ihlamura yüzde yüz zam

Ekonomi Haberleri

Hava sıcaklıklarının ülke genelinde hissedilir derecede düşmesiyle ıhlamur fiyatları yüzde yüz artarak kilosu 150 liraya kadar çıktı.

Kış aylarında soğuk algınlığına ve diğer rahatsızlıklara iyi geldiği düşünülerek en çok tüketilenler arasında yer alan ıhlamur, fiyatlarının yüksekliği nedeniyle bu yıl çok tercih edilmiyor. Ihlamurun fiyatları mahsulün az olması nedeniyle yaz mevsimine oranla yüzde yüz artarken, fiyatlar cep yaktı. Ihlamurun satılabileceği adresler olan aktarlara giden vatandaşlar, fiyatların 150 lira olduğunu duyunca şaşkınlığını gizleyemedi. 
FİYATI DUYAN KAÇIYOR 
Fiyata isyan eden vatandaşlar, ıhlamurdan sadece bütçelerine göre 20 veya 30 gram satın alabilirken, satış yapan aktarlar bu yıl mahsulün az olduğunu söyledi. İzmir'de 14 yıldır aktarlık yapan Abdullah Dursun (35), fiyatların yüksek olması nedeniyle satış yapamadıklarını ifade ederek, sıcaklıkların artmasıyla ıhlamur fiyatlarının tekrar düşebileceğini kaydetti. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...