Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avustralya’da küçük uçak düştü: 3 ölü, 1 kayıp

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Avustralya’da küçük uçak düştü: 3 ölü, 1 kayıp

DÜNYA Haberleri  / AA

Avustralya'nın Melbourne kentinde Moorabbin Havalimanı'ndan kalkan küçük uçağın, denize düştüğü, uçakta bulunan dört kişiden üçünün hayatını kaybettiği, bir kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.

Avustralya'nın Melbourne kentinde Moorabbin Havalimanı'ndan kalkan küçük uçağın, Barwon Heads kenti yakınlarında denize düştüğü, uçakta bulunan dört kişiden üçünün hayatını kaybettiği, diğer kişinin ise arandığı bildirildi.

Polis yetkilileri, uçağın Moorabbin Havalimanı'ndan havalandıktan sonra Victoria eyaletinin Bellarine Yarımadası’ndaki Barwon Heads kenti yakınlarında yerel saatle 12.30’da denize düştüğünü açıkladı. Kıyıdan 2,5 kilometre açıkta okyanusa düşen uçağın bölgede avlanan bir kişi tarafından görüldüğü ve polisin haberdar edildiği belirtildi.

Kaza bölgesine sahil güvenlik botları ve ambulans helikopterleri ile müdahale eden kurtarma ekipleri, uçak enkazından üç kişinin cesedini çıkarırken, dördüncü kişiye ulaşamadı. Kazanın nedeni ve hayatını kaybedenlerin kimliği hakkında herhangi bir bilgi vermeyen polis, dördüncü kişiyi arama çalışmalarına devam edildiğini söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...