Moi Sahne'de Fettah Can rüzgarı

Düzenleyen:
Moi Sahne'de Fettah Can rüzgarı

MAGAZİN Haberleri

Dün gece Moi Sahne'de Fettah Can rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren başarılı sanatçı, sevenlerine eğlenceli dakikalar yaşattı

Çağla Türk / Türkiye Gazetesi

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Mall Of İstanbul Moi Sahne, dün gece Fettah Can ile kapılarını açtı. Moi Sahne Kış Konserleri kapsamında gerçekleşen etkinliğe yüzlerce kişi katıldı. Ünlü sanatçı sevilen şarkıları ile hayranlarını bazen alıp uzaklara götürdü bazen de neşeli dakikalar yaşattı. 

Sahnede çok konuşmasından yakınan Fettah Can, problemin koltuktan kaynaklandığını dile getirerek 'Bu koltuğa kim otursa çenesi düşer' diyerek konuklarını güldürdü. Sanatçı, eşi Cansu Kurtçu'yu anmadan geçmedi. 8 yıl birliktelik ardından evlendiklerini söyleyerek  'Çok mutluyuz, Allah bozmasın' dedi.

Moi Sahne'de Fettah Can rüzgarı

'Yılmamak için mücadele veriyoruz'

Güçlü sesi ile herkesi kendine hayran bırakan müzik adamı, yeni çıkan şarkıcıları, televizyonda dönen klipleri gördükçe mesleği bırakmayı düşünüyorum. Biz çok zorluklarla karşılaştık, karşılaşıyoruz da...Ama yılmamak için mücadele veriyoruz. Tabii hepsini unutup dönüp arkamıza baktığımızda şarkılarımızla bir çok insanın kalbinde ufakta olsa iz bıraktık. Bunu biliyoruz diyerek şarkısına devam etti.

Üç ay boyunca 30’u aşkın yıldızı İstanbullu müzikseverlerle buluşturucak olan “Mall Of İstanbul Moi Sahne Kış Konserleri” bu akşam; Türk caz müziğinin duayeni Bülent Ortaçgil'i konuk edecek.
 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...