Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bak şu öğrecilerin yaptığına

/ Kaynak: İHA
Bak şu öğrecilerin yaptığına

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Fatih Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu. Kaymakam inceleme sırasında habersiz olarak bir sınıfa girdi. Sınıfta ise öğrenciler kendi aralarında şakalaşarak yazdıkları "Salak Ebru" yazısı tahtada kaldı. Kısa süreli krize neden olan yazıyı bir öğrenci sildi.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Fatih Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu. Kaymakam inceleme sırasında habersiz olarak bir sınıfa girdi. Sınıfta ise öğrenciler kendi aralarında şakalaşarak yazdıkları "Salak Ebru" yazısı tahtada kaldı. nbsp;
Kaymakam Ekrem Çalık'ın içeride olduğu sırada tahtada yazılı "Salak Ebru" yazısı fark edildi. Kaymakam'ın basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada korumalar yazının görülmemesi için tahtanın önüne geçtiler. Kısa süreli krize neden olan yazıyı bir öğrenci sildi.
Kaymakam Çalık öğrencilere kısa bir konuşma yaptıktan sonra sınıftan ayrılarak okuldaki incelemelerine devam etti.

##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...