Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Reha Beyoğlu çekimleri anlattı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Reha Beyoğlu çekimleri anlattı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını anlatan ‘Reis’ filminde başrol oynayan Reha Beyoğlu, bu role nasıl seçildiğini, nasıl hazırlandığını ve çekimlerin nasıl gittiğini İhlas haber Ajansı’na (İHA) anlattı.

Reha Beyoğlu, filmde Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlik yıllarını canlandıracak karakter için 200 civarında aday olduğunu belirterek, “Rolün hangi adaya verileceği konusunda sadece aktörlük değil, boy-pos, karakter ve yaşam tarzı gibi pek çok kriter etkili oldu. Adaylar elendikçe daha çok detaylar aranmaya başlandı. Sonunda zor da olsa bize nasip oldu” dedi. Oyunculuğun, gerekirse senaryoda yazılmayanları bile oynamak olduğunu ifade eden Reha Beyoğlu, “rolümün hakkını vermek ve Cumhurbaşkanımızı layıkıyla canlandırabilmek için çok iyi çalıştım. Eski arkadaşlarıyla konuştum, yaşadığı semtleri gezdim. Cumhurbaşkanımızın fiziki hareketlerinden tutun da gösterdiği reaksiyonlar, vücut dili ve duygusal duygusal anlarını analiz ettim. Tabii, çok güzel şeyler buldum” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir çok ortak noktalarının bulunduğunu ifade eden Beyoğlu, “Bu rolün bana gelmesi her ne kadar bir şans gibi görünse de aslında isabetli bir karar oldu. Çünkü, sayın Cumhurbaşkanımızla bir çok ortak noktamız var. Öncelikle ikimiz de Karadenizliyiz. Cumhurbaşkanımız Rizeli ben Giresunluyum. Cumhurbaşkanımız gençliğinde futbol oynamış, ben de uzun yıllar futbol oynadım. Boy olarak da aynı boydayız. Ailelerimiz açısından baktığımızda da benzerlikler var. Mesela benim babam da onunki gibi dini bütün bir insan ve ailecek de öyleyiz. Ama, sayın Cumhurbaşkanımızla farklılıklarımız da yok değil. O, Fenerbahçeli ben ise Galatasaraylıyım. Ancak yine de sarı renkte buluşuyoruz.” dedi.

“BU ROL HAYATIMIN DÖNÜM NOKTASI OLACAK”

Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunu olan Reha Beyoğlu, bugüne kadar rol aldığı bazı filmlerle ilgili de bilgi verdi.

Beyoğlu, 2013 yılında gösterime giren “Atatürk’ün fedaisi Topal Osman” filminde Mustafa Kemal’i koruyan Yarbay Osman rolünü üstlendiğini kaydeden Reha Beyoğlu, “Önceki yıllarda ise, Av Mevsimi, Umuda Yolculuk, Unutulmaz, Fatmagül’ün Suçu Ne? ve Uluslararası İran Projesi gibi birçok televizyon ve sinema filminde rol aldım. Fakat bu rolün hayatımda ayrı bir dönüm noktası olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...