"G.Saray'ın parası çarçur edilmiş"

"G.Saray'ın parası çarçur edilmiş"

SPOR Haberleri

Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer, daha önce UEFA'ya verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle 1+1 ceza alma durumuyla karşı karşıya kaldıklarını ve bunu çözmek için yoğun çaba harcadıklarını söyledi.

Dünkü sponsorluk anlaşmasının ardından açıklamalarda bulunan İşbecer, "Bu konu aslında 2014'te UEFA'yla yapılan anlaşmayla başladı. Bu anlaşma kulüp tarafından çiğnenmiş. Önümüzdeki günlerde yapılacak duruşmada 1+1 yıl cezanın oluşmaması için mücadele vereceğiz. Avrupa'nın önde gelen hukuk firmalarıyla çalışmalar yapıyoruz" dedi. Büyük yankı uyandıran "Galatasaray fakirleşirken, bazı insanlar zenginleşmiş" sözlerine ilk kez açıklık getiren İşbecer, "Galatasaray geçtiğimiz 5 sene içinde insan kaynakları, internet danışmanlığı, muhtelif hukuk danışmanlıklarına 15 milyon TL para ödemiş. Galatasaray içeride ekibi varken dışarıdan hizmet almış. Duygun Başkan, 'Galatasaray'ın malı deniz, yemeyen domuz' gibi bir ifade kullanmıştı. Benim açıklamam Duygun Başkanımızın açıklamasının devamı niteliğinde. Galatasaray'ın internet sitesinin barındırma hizmeti 7 sene içinde ayda 10 bin dolara yakın para ödenmiş. Bugünün parasıyla 2.5-3 milyon TL oluyor. Şimdi aynı işlem için hiç para ödemiyoruz. Çatalca'daki depo olayı. Mağazacılık AŞ, Çatalca'da bir depoya aylık 250 bin TL, yıllık 3 milyon TL ödemiş. Şimdi o depo nerede biliyor musunuz; TT Arena'nın içerisinde. Galatasaray hiç para ödemiyor. Galatasaray'ın kaynakları çarçur edilmiş. Sektörde olmayan işler için bedeller ödenince de bunu bize tedarik eden bazı kurum ve kişiler zenginleşmiş" şeklinde konuştu.

"Galatasaray fakirleşirken bazı kişiler zenginleşmiş" sözüne ilk kez açıklık getirdi:

"Galatasaray geçtiğimiz 5 sene içinde insan kaynakları, internet danışmanlığı, muhtelif hukuk danışmanlıklarına 15 milyon TL, Çatalca'da bir depoya 3 milyon lira ödemiş. Kaynaklar iyi kullanılmamış"

'Zınk' diye durduk

UEFA sürecinden dolayı transferi durdurduklarını aktaran İşbecer şunları kaydetti: Transferlere el freni çektik ve zınk diye durduk. Taraftarlar pahalı isimlere alışmış. Taraftarımızın da kendini bu yeni durumuna alıştırması, kulübüne destek olmayı kesmemesi lazım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...