Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bosingwa Trabzonspor'da!

Bosingwa Trabzonspor'da!

SPOR Haberleri

Trabzonspor, eski futbolcusu Jose Bosingwa ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Trabzonspor, Muhamet Demir ve Güray Vural'ın ardından üçüncü transferini de yaptı...

Bordo mavililer, alacakları ödenmediği gerekçesiyle geçtiğimiz Kasım ayında sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Jose Bosingwa'yı yeniden kadrosuna kattı.
Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzalanan Portekizli futbolcu bu sezonun sonuna dek 495 bin Euro garanti para ve 1.000 Euro maçbaşı ücret ödeneceği bildirildi.
Trabzonspor'a 2013-2014 sezonu başında transfer edilen 34 yaşındaki savunma oyuncusu Jose Bosingwa, iki sezonda bordo mavili formayı lig, kupa ve Avrupa kupaları olmak üzere toplam 70 maçta forma giydi.

"BURADAN NEKALBEN NE DE BEYNEN AYRILMADIM"
Trabzonspor'da bir diğer transfer Güray Vural ile birlikte imza töreninde konuşan Bosingwa: "Öncelikle herkese tek tek teşükkür etmem gerekiyor. Benim buraya tekrar dönmemi sağlayan yönetim kuruluna sonsuz teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarım ve taraftarlar sanki buradan hiç gitmemişim gibi davrandılar, burdan hiç ayrılmamış bir oyuncu gibi beni aralarına alıp bağırlarına bastılar. 
Tekrar sonsuz kere bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ben zaten ne kalben ne de beynen Trabzon'dan ayrılmamış bir oyuncuyum bir kez daha yuvama döndüğüm için mutluyum. Buradaki atmosferi, seyirciyi özledim. Bu şehiri bu şehir yapan her şey çok özel. İnsanların taktirini toplamak beni çok mutlu ediyor. Buradaki insanlar demekki benim yaptığım hizmetlerden çok memnun" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...