TEM'de tır yangını

Düzenleyen: / Kaynak: AA
TEM'de tır yangını

YAŞAM Haberleri  / AA

Seyir halinde yanmaya başlayan tırı itfaiye ekipleri yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu söndürdü.

Düzce'de seyir halindeyken yanmaya başlayan tıra itfaiye ekipleri müdahale etti.

Selim Torunoğlu idaresindeki 34 EL 9877 plakalı kuru gıda yüklü tırın dorsesi, henüz belirlenemeyen nedenle TEM otoyolu Doğanlı mevkisinde yanmaya başladı.

Yangını fark eden sürücü, tırın dorsesini ayırarak durumu itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Düzce ve Çilimli Belediyesi itfaiye ekipleri yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangını söndürdü.

Sürücü Torunoğlu, seyir helindeyken dorsenin yandığını farkettiğini belirterek, "Birden dumanlanma başladı. Kupa ile birlikteydi, ayırdım. Hemen itfaiyeye haber verdim" dedi.

TEM otoyolunun Ankara şeridi ulaşıma kapatıldı

Düzce'de seyir halindeyken alev alan tırdaki yangının söndürülmesinin ardından başlatılan soğutma çalışmalarının tamamlanması için TEM otoyolunun Ankara şeridi ulaşıma kapatıldı.

Yoğun siste görüş mesafesinin 10 metreye kadar düşmesi ve itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları nedeniyle otoyolda Ankara istikametine giden araçlar, D-100 karayoluna yönlendiriliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...