Erdoğan açıkladı! İşte Rusya'nın PKK ile işbirliği

Düzenleyen: / Kaynak: Haber7, ajanslar
Erdoğan açıkladı! İşte Rusya'nın PKK ile işbirliği

GÜNDEM Haberleri  / Haber7, ajanslar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın PKK ile görüştüğünü ve sonrasında da Rusya'nın PKK'ya destek vereceği bilgisinin ulaştığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Amerika ziyareti öncesinde Atatürk Havaalanı'na açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN'DAN ÇOK NET PYD MESAJI
PYD bir terör örgütüdür. Biz bir terör örgütü ile neyi konuşacağız. Eğer biz terör örgütü ile masaya oturacaksak o teklifi getirenler DAİŞ'le de masaya otursunlar. Efendim PYD DAİŞ'e karşı savaşıyormuş 'Bunlar bizi ikna etmez'. Terör örgütlerinin iyisi olmaz terör örgütlerinin hepsi kötüdür. Kimse kimseyi kandırmaya aldatmasın bunu tekrar ediyorum.

RUSYA PKK İLE GÖRÜŞTÜ
Rusya'nın buradaki yaklaşımı da doğru değildir dürüst değildir. Zaten Rusya'nın PKK terör örgütü ile görüşme yapmak suretiyle sicili bu noktada da kirli hale gelmiştir. Ve bunun arkasından da çok açık net bir şekilde onlara gerekli desteğin verileceğini haberi tarafımıza ulaşmıştır bunu da açıkça söyleyeyim.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber7, ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...