Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yasin Öztekin o iddialara cevap verdi

Yasin Öztekin o iddialara cevap verdi

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Yasin Öztekin, kendisi hakkında kamuoyunda yer alan bazı haberler hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Futbol Takımı oyuncularından Yasin Öztekin, kendisi hakkında kamuoyunda yer alan bazı haberler hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’da forma giymekten ötürü her zaman gurur duyduğunu anlatarak sözlerine başlayan Yasin, yaşanan birtakım yanlış anlaşılmaların kendisini üzdüğünü belirtirken, “Kariyerim boyunca Galatasaray’a ulaşmak için büyük çaba gösterdim, buraya gelebilmek adına ciddi fedakârlıklarda bulundum. Ve ilk sezonumda kazandığımız şampiyonluğun bir parçası olmanın gururunu yaşadım. Şunu ifade etmek isterim ki; ben, Galatasaray’a bir yıl oynayıp, daha sonra ayrılmak için gelmedim” sözlerini kullandı.

Galatasaray’daki hedeflerinin asla bitmeyeceğini anlatan başarılı oyuncu, sözleşmesinin sonuna kadar kulübünde kalmak istediğini vurgularken, “Kulübüm benim hakkımda bir karar almadan takımımdan ayrılmayı asla düşünmüyorum. Bazı iletişim eksikliklerinden dolayı ortaya çıkan bu haberlerin sona ermesini rica ediyor, kulübüme ve taraftarlarımıza layık olmayı sürdürmek için kararlılıkla çalışacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...