Emenike'nin anlaşması dudak uçuklattı

/ Kaynak: Habertürk
Emenike'nin anlaşması dudak uçuklattı

SPOR Haberleri  / Habertürk

Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz sezon kaçırdığı gollerle taraftara saç baş yolduran Emmanuel Emenike için West Ham ile el sıkıştı, transferin şartları dudak uçuklattı.

Bilindiği gibi sezon başında Al Ain’e kiralanan Nijeryalı santrfor için F.Bahçe 2.5 milyon Euro kiralama bedeli almış, aynı zamanda Emenike’ye 2015-16 sezonu için ödenecek 2.5 milyon Euro yıllık ücret de ‘kasada’ kalmıştı. West Ham’la yapılan anlaşma kapsamında da geride kalan 6 ay için F.Bahçe kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro daha alacak.

TOPLAM 14.5 MİLYON EURO
Ancak Emmanuel Emenike transferini ‘cazip’ kılan asıl detay, bonservis opsiyonunda gizli...

Sözleşmeye koyulan maddeye göre, Emmanuel Emenike eğer West Ham Teknik Direktörü Slaven Bilic’ten 10 maçta görev alırsa, İngilizler 11 milyon Euro karşılığında 28 yaşındaki oyuncunun bonservisi de almak durumunda kalacak. Diafra Sakho ve Carroll gibi iki önemli golcünün sakatlığında Emenike’nin Bilic’ten formayı kapma ihtimali de yüksek görünüyor.

Spartak Moskova’dan 13 milyon Euro’ya alınan Emenike, eğer Ada’da kalıcı olursa, kiralama bedelleriyle birlikte Kanarya’ya toplam 14.5 milyon Euro kazandırmış olacak. 

SPOR
Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...