Konya'da feci kaza, 1 ölü 1 de yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Konya'da feci kaza, 1 ölü 1 de yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Konya'da kontrolden çıkan otomobilin önce ağaca ve aydınlatma direğine ardından da alt geçit koruma demirlerine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, 04.00 sıralarında Konya-Ankara karayolunun 6'ncı kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 07 CJS 16 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil ardından hızla aydınlatma direğine ve banketin aşağısında bulunan alt geçit koruma demirlerine çaparak durabildi. Aydınlatma direği, çarpmanın etkisiyle yolun kenarında bulunan alt geçide düşerken, bu sırada alt geçitten başka bir aracın geçmemesi olası bir kazayı daha önledi. Kaza sonrası hurda yığınına dönerken, olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde 26 yaşındaki Müfit Çamlı'nın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Kazada ağır yaralanan Sebahattin K. (31) ise ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sebahattin K.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 
Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Müfit Çamlı'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. 
Öte yandan, Müfit Çamlı'nın kaza sırasında araçtan fırladığı öğrenilirken, Sebahattin K.'nın durumunun ağır olmasından dolayı ifadesinin alınamaması nedeniyle sürücünün tespit edilemediği belirtildi. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...