Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan Yasin'e: Blöf yemeyiz

/ Kaynak: Milliyet
Galatasaray'dan Yasin'e: Blöf yemeyiz

SPOR Haberleri  / Milliyet

Galatasaraylı yöneticiler, Yasin Öztekin'in menajerinin sitem dolu sözlerine sert çıktı.

Herkesin adam gibi işini yapmasını gerektiğini söyleyen sarı-kırmızılılar, “Ölmüş eşek kurttan korkar mı? Bu saatten sonra blöf yemeyiz. Galatasaray’da popülizm dönemi bitti. Şu anda ne gelen var, ne giden... Teklif gelirse de bundan memnun oluruz” dedi.

Yasin Öztekin’in Menajeri Önder İnce’nin futbolcusuna zam yapılması için sarf ettiği sözler Galatasaray Yönetimi’nin tepkisiyle karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, “Blöf yemeyiz” diyerek oyuncusuna yapılan teklifleri açıklayan menajeri ciddiye almadı.

Yasin’in Menajeri Önder İnce, “Yönetim söz verdi, kimse sözünü tutmuyor. Bu olaylar insanı son derece üzen konular... Bu saatten sonra Yasin’e parasal anlamda iyileştirme yapılacağını düşünmüyorum. Biz biraz toplumsal olarak olaylara duygusal bakıyoruz. Bu işe profesyonel açıdan bakmamız gerekiyor. İster istemez performansı düşüyor, ancak Yasin bu işin içinde de çıkacaktır” demişti. İnce, futbolcusuna ABD’den Kansas City ile Katar’dan Al Ahly’nin teklif yaptığını açıklamıştı.

SPOR
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...