Kararım değişmedi!

/ Kaynak: Fotomaç
Kararım değişmedi!

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Aziz Yıldırım: 'Yargıtay'daki dava bitince bırakacağım'

Konuşmasında "Mayıs ayında bırakmıyorum, buradayım. Mayıs ayında, hazırladığımız bütçeleri sizlerin karşısına getireceğiz" ifadelerini kullanan Aziz Yıldırım, toplantı sonrası bu sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti. 

'Kongre Yargıtay kararından sonra'
Başkan, sözlerine açıklık getirerek "Mayıs'ta buradayım sözüme başka yorumlar yapıldığı için açıklayayım. Herkes başkanlıkla ilgili bir konuşma yapacağımı beklediği için bu sözü kullandım. Ben ne söylemiştim, dava bittiğinde kongre kararı alacağım dedim. Dava ne zaman bitecek, Yargıtay'daki dava bizim lehimize sonuçlandığı zaman. Mayıs ayından önce olursa Mayıs'ta kongre kararı alırız. Mayıs'tan sonra olursa arkadaşlarımızla konuşuruz, camiayı istediği bir döneme koyarız. Başka bir şekilde anlayıp da başka bir anlama çekmeyin. Daha önceki kararımda bir değişiklik yok, hiçbir zaman da olmaz" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...