Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genelkurmay açıkladı, 22 terörist daha öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Genelkurmay açıkladı, 22 terörist daha öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

​Genelkurmay Başkanlığı, Cizre ve Sur’da devam eden operasyonlarda, 22 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Cizre ve Sur’da terörle mücadele kapsamında etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısının ise 649 olduğu belirtildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Şırnak’ın Cizre ilçesi ve Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden terörle mücadele operasyonlarında 22 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Ayrıca, 8 el yapımı patlayıcı da imha edilirken, yapılan aramalarda bir Kalaşnikof piyade tüfeği, 62 adet fişeği, bir adet şarjörü, bir el bombası, 6 adet tabanca, 153 adet fişeği, 4 adet şarjörü, 4 av tüfeği, 69 adet fişeği ele geçirildi. TSK’nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Cizre ve Sur’da terörle mücadele kapsamında etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısının ise 649 olduğu bildirildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...