Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galibiyet kutlamasında olaylar çıktı: 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Galibiyet kutlamasında olaylar çıktı: 2 yaralı

SPOR Haberleri  / iHA

Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor’u 2-1 yenerek çeyrek finale çıkan Amedspor’un galibiyeti Diyarbakır’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kutlama yapan grubun yürüyüş yapmak istemesi üzerine polis ekipleri tazyikli suyla müdahale etti. Olaylarda 2 taraftar yaralandı. Amedspor’un Bursaspor’u deplasmanda Ziraat Türkiye Kupası’nda elemesi Diyarbakır’da büyük coşkuyla karşılandı. Yeşil Kırmızılı takımın taraftarları merkez Yenişehir ilçesi AZC plaza önünde toplanarak kutlama yaptı. Caddeden geçen araçların da kornalarla destek verdiği kutlamalarda renkli görüntüler yaşandı. Çok sayıda taraftarın toplandığı AZC plaza önünde meşale yakılarak tezahüratlar yapıldı.

Kutlama yapan grup, daha sonra yürüyüş yapmak istedi. Tezahüratlar eşliğinde yürüyüş yapan grup ile polis arasında gerginlik çıktı. Polis ekipleri, yürüyüş yapan taraftar gruplarına tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Bazı taraftarlar da polis ekiplerine taşlarla saldırdı. Polis ile grup arasında çıkan olaylarda 2 taraftar yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayların sürdüğü Yenişehir ilçesinde polis ekiplerinin bekleyişi sürüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...