Şehidin acılı annesi: Onurluyum, gururluyum!

Düzenleyen:
Şehidin acılı annesi: Onurluyum, gururluyum!

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selçuk Paker Ankara’da ebediyete uğurlandı.

Sur’da terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selçuk Paker Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Paker için ilk tören Diyarbakır Asker Hastanesi’nde yapıldı. Törende şehidin annesi Sevgi Paker, “Niye ağlayacağım ben? Şehit vermişim bu topraklara. Onurluyum, gururluyum. Rabbim her anneye böyle bir şey nasip etsin. Pisliklerin sonu gelecek. Benim Selçuk’um gibi, nicesi kanını döktü bu topraklara. O kanlar boşa gitmedi, hepsi geri gelecek” sözleri törene katılan herkesi duygulandırdı. Şehidin cenazesi, buradaki törenin ardından Ankara’ya gönderildi. Kocatepe Camii’nde düzenlenen cenaze merasimine TBMM Başkanı İsmail Kahraman, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Genelkurmay 2’nci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kuvvet Komutanları ve Şehit Uzman Çavuş Paker’in ailesi katıldı. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehit Paker’in naaşı omuzlarda bir süre taşındıktan sonra top arabasına konuldu. Törende şehit Paker’in 2 aylık hamile eşi Sedef Paker gözyaşlarına hâkim olamadı. Şehit Uzman Çavuş Paker Cebeci Askerî Şehitliği’nde ebediyete uğurlandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...