Güneş'in isyanı

Düzenleyen:
Güneş'in isyanı

SPOR Haberleri

"Saha ve saat değişikliği biz isteyince olmuyor ama görüyoruz ki diğer maçlarda oluyor. Bizi saha dışında kavga ettirmeye uğraşıyorlar"

Bucaspor'u 2-0 mağlup ederek çeyrek finale kaldıkları Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından konuşan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, TFF'ye isyanını dile getirdi. Ligde iki maçlarının ertelendiğini hatırlatıp, "Saha ve saat değişikliği biz isteyince olmuyor ama görüyoruz ki diğer maçlarda oluyor. Uygulamalar adaletli değil" diyen Şenol Güneş, "Bizi saha dışında kavga ettirmeye uğraşıyorlar. Bunun farkındayız, susuyoruz. Ayrıca hakemlerin biraz daha düzelmesi gerekiyor. Saha içinde ve dışında da rakiplerimiz var. Kurumlar hakkında konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullandı. 
Milosevic faydalı olamadı
Bucaspor maçının oldukça kötü bir zeminde oynandığını ifade eden Şenol Güneş, "İki haftadır Süper Lig'de maç yapamıyorduk. Bucaspor sınavını iyi bir hazırlık karşılaşması olarak değerlendiriyorum. İdeal kadromu görme fırsatı buldum. Bucaspor da çok dirençli çıktı" dedi. Bazı oyuncularının geçen maçlarda beklediği performansı gösteremediğini de anlatan tecrübeli teknik adam, "Yeni transferlerimizden Boyko ve Delgado'yu kötü zeminden dolayı kullanmak istemedim" dedi. Son transfer Marcelo konusunda da bilgilendirme yapan tecrübeli hoca, "Milosevic burada faydalı olamadı. Kalsa moralsiz olurdu. Biz de Marcelo'yu aldık. Ersan'a Çin'den gelen teklifler de çok normal. Ancak Ersan'ı teknik olarak bırakmam mümkün değil" diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...