Kocaman taş

Kocaman taş

FUTBOL Haberleri

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman TFF'ye ateş püskürdü, "G.Saray ligde pazartesi biz ise pazar günü oynayacağız. Bunun mantığı ne..." dedi.

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman BATE Borisov önünde temel amaçlarının turu geçmek olduğunu ve bunu da başardıklarını söyledi. "Rakip on kişi kalınca daha çok gol beklendi doğal olarak ama 11 günde 3 deplasman oynuyorsunuz, biri evinizde ama seyirciniz yok. Mühim olan turdu" diyen Aykut hoca, "Şimdi V.Plzen zayıf ekip diyecekler. İtalya'da şampiyonluğa oynayan bir takımı eledikleri unutulmasın" sözlerini kullandı. TFF'ye de çatan Kocaman, "G.Saray çarşamba Avrupa'da oynuyor, pazartesi ligde. Biz perşembe Avrupa'da oynuyoruz, pazar ligde. Hangi mantıkla yapıldı bu. İstemek gerekiyordu belki ama istemeyi ihmal ettik sanırım" siteminde bulundu. Bu arada dün kart gören Egemen cezalı duruma düştü.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...