Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehitler Cinpolat, Güney ve Semerci için tören düzenlendi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şehitler Cinpolat, Güney ve Semerci için tören düzenlendi

YAŞAM Haberleri  / AA

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan polis memurları Cinpolat ve Güney ile Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Semerci için 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında tören düzenlendi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen polis memurları Taner Cinpolat ve Ömer Güney ile Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci için tören düzenlendi.

23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığındaki törende, şehitlerin Türk bayrağına sarılı tabutları katafalka konuldu. Saygı duruşunda bulunulan törende, şehitlerin öz geçmişleri okunarak, dua edildi.

Şehitlerin naaşları, helallik alınmasının ardından silah arkadaşlarının omuzlarında helikoptere kadar taşındı. Şehitlerden Güney'in naaşı memleketi Sivas'a, Cinpolat'ın cenazesi Gaziantep'e ve Astsubay Semerci'nin naaşı da Balıkesir'e gönderildi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda bir asker ile iki polis memuru şehit düşmüştü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...