Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taraftarı heyecanlandıran açıklama!

/ Kaynak: Fotomaç
Taraftarı heyecanlandıran açıklama!

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Denizli, kupa maçı sonrası, sarı-kırmızılıları heyecanlandıran bir cümle kurdu: "Ufak ihtimal ama transfer olabilir. Açık kapı bırakmakta fayda var"

Cimbom'un hocası Mustafa Denizli, Gaziantepspor'u yendikleri maç sonrası transferle ilgili ilginç bir cümle kurdu. Kısa süre önce UEFA'nın olası men cezası yüzünden transfer yapmayacaklarını kaydeden deneyimli çalıştırıcı dün 'açık kapı' lafını kullandı. Mustafa Denizli "Kalan kısa sürede transfer yapmak ufak bir ihtimal ama açık bırakmakta fayda var" diye konuştu. Denizli, Lukas Podolski'nin kısa süre içinde aralarına katılacağını ve kendilerine faydası olacağını da kaydetti. 

'Sinan daha gelişir' 
Denizli maç ve Sinan Gümüş'le ilgili ise şöyle konuştu: "Keyifli bir maç oldu. İlk 70 dakika çok iyi bir tempo vardı. Herkes ne potansiyeli varsa ortaya koydu. Sona doğru skor rahat olunca biraz düştük. Sinan Gümüş daha yolun başına. Onunla sürekli konuşuyorum. Kendini bir basamak üste atmak istiyor, sürekli golü düşünüyor. Bunlar güzel özellikler. Daha gelişir"

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...