Cep telefonu ölüm getirdi!

/ Kaynak: AA
Cep telefonu ölüm getirdi!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kastamonu'dan Bartın'daki evine dönen müzisyen Celalettin Ot, direksiyon başında eşini aradı. Eşinin, "Telefonu kapatalım, kaza yaparsın" ikazını dinlemeyen Celalettin Ot'un aracı, 100 metreden dereye yuvarlandı.

nbsp;Bartın'da bir kişi, eşinin ''Telefonu kapatalım, kaza yaparsın'' uyarısına rağmen telefonla konuşmaya devam edince kaza yaparak hayatını kaybetti. Kastamonu'da bir eğlence mekanında müzisyen olarak çalıştığı öğrenilen Celalettin Ot (36), sabah saatlerinde Bartın'daki evine gittiği sırada Derbent Köyü mevkisinde otomobiliyle 100 metre yükseklikten dereye yuvarlandı. Kaza sonrasında otomobilden fırlayan Ot, olay yerinde hayatını kaybetti. Ölen adamın amcası Akif Ot, ''Dört çocuk sahibi yeğenim sabah eşini aramış. Eşi de kendisini 'telefonu kapatalım kaza yaparsın' diye uyarmış ancak yeğenim kapatmak istememiş. Hatta, eşi telefonu kapatma bahanesiyle 'Çocuk uyandı' diyerek telefonu kapatmış ama yeğenim tekrar eşini aramış. Bu birkaç kez olmuş sonra birden telefonda bir gürültü duymuş ve ses gitmiş" dedi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...