Gökhan ve Hasan'a özel program

Gökhan ve Hasan'a özel program

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 20. haftasında 5 Şubat Cuma günü Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın, 1 saat 15 dakika sürdüğü kaydedildi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundaki Kayserispor maçında görev alan futbolcuların yenileme çalışmalarıyla idmanı tamamladığı belirtilirken, diğer oyuncuların ise ısınma hareketleri ve çabukluk çalışmasıyla antrenmanı sürdürdüklerini ifade edildi.

Antrenmanın 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandığı aktarıldı.
Sakatlıkları süren Ertuğrul Taşkıran ve Abdoulaye Ba'nın tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğü, Gökhan Gönül ve Hasan Ali Kaldırım da özel program dahilinde çalıştığı belirtildi.Sarı-lacivertli takım, Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...