İstanbul’da kamyonet otobüsle çarpıştı: 10 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul’da kamyonet otobüsle çarpıştı: 10 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Kağıthane’de freni patladığı iddia edilen kamyonet, belediye otobüsüne çarptı. Kazada 10 yolcu yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, Kağıthane İmrahor Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Sünnet köprüsünden aşağı inen Recep Çakıroğlu yönetimindeki 34 FF 8258 plakalı kamyonetin freni patladı. Yolun karşısına geçmeye çalışan kamyonet sürücüsü, İmrahor Caddesi’nde seyreden Burhan Yücel yönetimindeki Seyrantepe - Topkapı seferini yapan İstanbul Otobüs A.Ş. firmasına ait yolcu otobüsüne çarptı. Arka kısmından aldığı darbeyle savrulan otobüste büyük panik yaşandı. Kazada 10 yolcu yaralanırken, kamyonet sürücüsü de araçta sıkıştı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası büyük panik yaşayan ve ağlayan çocuklar, aileleri tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederek, çevre hastanelere kaldırdı.

Otobüste olan yolcular, kamyonetin çok hızlı olduğunu ve freninin patladığını söyledi. Otobüs şoförü Burhan Yücel ise, kendisinin yeşil ışıkta geçtiğini, kamyonetin hızla vurduğunu ifade etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...