Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkent'te polise ateş açıldı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Başkent'te polise ateş açıldı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başkent'te çalıntı bir aracı inceleyen polis ekiplerine kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı.

Olayı gerçekleştiren şahıslar, yaya olarak olay yerinden kaçtı. Yunus ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan başka bir otomobil ise inceleme yapılan sokağa girince polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. 
Olay, saat 15.00 sıralarında Altındağ'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atıfbey mahallesi 120. sokakta park halinde bulunan 06 VZM 29 plakalı çalıntı minibüsü inceleyen polis ekiplerine, 06 JRE 04 plakalı otomobille olay yerine gelen kimliği belirsiz şahıslar tarafından ateş açıldı. Saldırıya uğrayan polisler, olaydan yara almadan kurtulurken, olayın gerçekleştiren şahısların kaçarak uzaklaştığı öğrenildi.
Ekiplerin takviye istemesi üzerine olay yerine çok sayıda asayiş ve yunus ekipleri gönderildi. Saldırının gerçekleştiği 120. sokağın her iki tarafına emniyet şeridi çekilerek olay yeri inceleme ekiplerine haber verildi. Bölgede incelemelerde bulunan ekipler, 6 adet boş kovan tespit etti. Ekipler, saldırganların olay yerinde bıraktıkları 06 JRE 04 plakalı otomobilde de detaylı incelemelerde bulundu.
Yunus ekiplerinin başka bir bölgede yaptığı çevirmede 'dur' ihtarına uymayan 47 AD 666 plakalı başka bir otomobil ise kaçarak polis ekiplerinin inceleme yaptığı 120. sokağın kesiştiği sokağa girdi. Saldırıdan dolayı çok sayıda polis aracının bulunduğu sokakta sıkışan sürücü, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Sokağa giren otomobilde, saldırıyı gerçekleştiren zanlıların olduğunu zanneden polisler, otomobil içerisindeki şahsı kısa sürede etkisiz hale getirdi. Yapılan incelemede, sürücünün saldırıyla alakası olmadığı anlaşıldı. Kaçarken yunus ekiplerinin aracına da çarpan sürücü, yakalanarak polis aracına alındı.
Kaçan saldırganların yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı. Bir polis helikopteri de çalışmalara havadan destek verdi.  

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...