Hurdaya dönen araçtan sağ kurtuldular

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hurdaya dönen araçtan sağ kurtuldular

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kastamonu’da kayganlaşan zeminde yoldan çıkarak şarampole devrilen araç hurdaya dönerken, araçtaki 5 kişi kazadan sağ kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Batı Çevre yolu Açık Maslak mevkisinde Yakup Özkur (38) idaresindeki 37 PN 435 plakalı otomobil, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan zeminde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi. Adeta hurdaya dönen ve parçaları etrafa savrulan otomobildeki sürücü Yakup Özkur ile yolcular Yaşar Çelikoğlu (39), Halime Özkur (39), Ecrin Özkur (5) ve Görken Özkur (14) yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaza yapan otomobil çekici ile bulunduğu yerden güçlükle kaldırılabildi. Kazada aracın parçaları ile bagajdaki çuvallar ise etrafa savruldu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...