Kılıçdaroğlu, 4 yeni başdanışman atadı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kılıçdaroğlu, 4 yeni başdanışman atadı

POLİTİKA Haberleri  / AA

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Balıkesir Milletvekili Akın'ı, eski bakanlardan Talay'ı, gazeteci Özdemir'i ve Edirne Milletvekili Gaytancıoğlu'nu başdanışman olarak atadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 4 yeni ismi başdanışman olarak görevlendirdiği bildirildi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 35. Olağan Kurultay'ın ardından Merkez Yönetim Kurulu'nda (MYK) değişikliğe giden Kılıçdaroğlu, başdanışmanlığını yapan isimlerde de değişiklik yapıyor.

Buna göre Kılıçdaroğlu'nun daha önce basın danışmanlığı görevini yürüten gazeteci Veli Özdemir, başdanışman olarak atandı. Özdemir'in, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun gezileri ve programlarıyla ilgili çalışmaları yürüteceği öğrenildi.

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın'ı, eski bakanlardan İstemihan Talay ve Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'nu da başdanışman olarak atadığı belirtildi.

Talay'ın siyaset, Akın'ın enerji, Gaytancıoğlu'nun da tarım alanlarında görevlendirildiği ifade edildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...