Guedes: Burada kutlarız

Düzenleyen:
Guedes: Burada kutlarız

SPOR Haberleri

Başkan Fikret Orman'ın gezdirdiği Vodafone Arena'ya hayran kalan Brezilyalı oyuncu, "Harika bir stat. Sezon sonunda şampiyonluğu burada kutlayacağız" dedi

HÜSEYİN EROĞUL

Beşiktaş'ın Hannover'den son dakika transferi Marcelo Guedes, dün sağlık kontrolünden geçtikten sonra öğle saatlerinde Başkan Fikret Orman'la buluşup Vodafone Arena'yı gezdi. Diğer yeni transferlere olduğu gibi Brezilyalı yıldıza da stadı gezdiren Başkan Orman, "Burası bizim yeni yuvamız" diyerek Arena'yı tanıttı. Marcelo'yu uzun zamandan beri takip ettiklerini belirten Orman, "Transferin son güne kaldığına bakmayın, epeydir uğraşıyoruz. Sezon başında da gündemimize gelmişti. Takıma güç katacağını düşünüyoruz" dedi. Vodafone Arena'dan çok etkilendiğini dile getiren Marcelo Guedes de, "İlk izlenimlerim stadın gerçekten harika olduğu. Başkanımız bana takımı, hedeflerini ve taraftarları anlattı. Stadın ne zaman biteceğini sordum, sezon sonuna yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.  Ben de buraya şampiyonluk yolunda takıma katkı yapmaya geldim. Umarım sezon sonunda bu güzel statta şampiyonluk kutlamasını hep birlikte yapacağız" ifadelerini kullandı. 
Atiba'yla buluşmak güzel
İstanbul'a ayak bastığı andan bu yana gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu dile getiren Marcelo Guedes, "Transfer süreci çok hızlı gelişti. Maçtan eve döndüğüm bir vakitte menajerlerim bana ulaştı ve teklifi iletti. Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Büyük bir kulüpten teklif gelince karar vermek kolaylaşıyor. Taraftarların havaalanında gelip beni karşılamaları çok etkileyiciydi. Buraya gelmeden önce Atiba ile konuştum. Kendisi bana İstanbul'la ve kulüple ilgili çok güzel bilgiler verdi. Onula yeniden beraber oynamak benim için çok keyifli olacak. Ayrıca Hugo Almeida da bana takımı anlattı" dedi. Beşiktaş'ın çok kaliteli bir kadrosunun olduğunu belirten Brezilyalı oyuncu, "Beşiktaş'a katkı için buradayım. Diğer oyuncuların kalitesinin de farkındayım. Bu rekabet takımımıza faydalı olacaktır. Hava toplarında agresifimdir. Geriden oyun kurmayı severim. Her şartta bu formayı terletmek ve hakkını vermek için çalışacağım" diye konuştu.

HAVA TOPLARI ONDAN SORULUR
Beşiktaş'ın Hannover 96 takımından transfer ettiği Marcelo Guedes, hava toplarındaki hakimiyeti ve güçlü fiziğiyle dikkati çekiyor.  28 yaşında ve 1.90 metre boyundaki stoper Hannover'de bu sezon bütün maçlarda 90'ar dakika sahada kaldı. Sağ ayaklı stoper olan Guedes, 20 Yaş Altı takımında 4 defa Brezilya Milli Takımı formasını giydi. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...