Konya'da feci kaza: 3'ü çocuk 5 yaralı

Düzenleyen:
Konya'da feci kaza: 3'ü çocuk 5 yaralı

YAŞAM Haberleri

KONYA'da belediye otobüsü ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı. Kaza sonrası yaralı anne Dudu Çalık, "Çocuklarım. Allahım çocuklarımı, koca mı koru. Elif'im, Mehmet'im, Nazife'm nasıl? Ne olur söyleyin kardeşlerim, kocam nasıl?" diye gözyaşı döktü.

Kaza, saat 00.15 sıralarında merkez Karatay ilçesi Adana Çevreyolu Büyük Kumköprü Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Saraçoğlu Caddesi'nden Büyük Kumköprü Caddesine giden Faruk Çelebi idaresindeki 42 BZ 936 plakalı belediye otobüsü, kavşakta Abit Çalık'ın kullandığı 42 HV 807 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışma sonrası savrulan kamyonette bulunan sürücü Çalık ile birlikte eşi Dudu Çalık, çocukları Nazife, Elif ve Mehmet Çalık yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulanslara alınarak kent merkezindeki farklı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 
EŞİ VE ÇOCUKLARINI SORDU 
Sağlık ekipleri tarafından sedyeye alınan yaralı anne  Dudu Çalık, gözyaşlarını tutamayarak, "Çocuklarım. Allahım çocuklarımı, kocamı koru. Elif'im, Mehmet'im, Nazife'm nasıl? Ne olur söyleyin kardeşlerim, kocam nasıl?" dedi. Bu sırada oğlu Mehmet Çalık ise gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Çalık ile küçük oğlu Mehmet aynı ambulansa alınarak hastaneye götürüldü. Yaralılardan Elif Çalık'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Polis, kazaya karışan araçlarının hangisinin kırmızı ışık ihlali yaptığını belirlemek için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...