Samsun'da 10 yaşındaki bir çocuk intihar etti

Düzenleyen:
Samsun'da 10 yaşındaki bir çocuk intihar etti

YAŞAM Haberleri

Ladik ilçesi Yuvacık Mahallesi'nde, 10 yaşındaki İlkay K., evlerinde iple kendini asarak intihar etti.

Yakınları tarafından asılı halde bulunan çocuğun 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan muayenesinde öldüğü tespit edildi. Olay jandarmaya ve savcıya haber verildi. İlkay K.'nin cenazesi savcının talimatı ile önce Ladik Devlet Hastanesi morguna, ardından da otopsi için Samsun Adli Tıp Şubesi'ne gönderildi.

BİR İNTİHAR DAHA

Samsun’da lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki genç kendini asarak intihar etti.Olay, Atakum ilçesi Mimarsinan Mahallesi’nde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir kolejin son sınıfında okuyan 17 yaşındaki Onurhan A. evlerinin garajındaki jeneratör borusuna fuları ile kendini astı. Onurhan A., asılı halde bulununca 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan gencin hayatını kaybettiği tespit edildi. Anne-babasının doktor olduğu öğrenilen Onurhan A.’nın ölümü ailesini ve yakınlarını gözyaşına boğdu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...