Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İnanılır gibi değil, keçi kuzu doğurdu!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İnanılır gibi değil, keçi kuzu doğurdu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Muğla’nın Seydikemer ilçesindebir keçi, kuzu doğurdu.

Seydikemer ilçesine bağlı Akbük Mahallesinde ilginç bir doğum gerçekleşti. Akpınar ailesinin keçisi, 2 oğlak ve 1 kuzu dünyaya getirdi. Keçinin kuzu doğurması, büyük şaşkınlığa yol açtı. Hayvanların sahibi Duran Akpınar, “Çocukluğumdan bu yana keçi yetiştiriciliği yapıyorum. Bir çok doğum gördüm. Fakat böyle bir doğumu ilk kez görüyorum. Bir keçinin kuzu doğurması olacak iş değil, görmesem, biri anlatsa inanmazdım..Keçimiz daha önce iki tane doğuruyordu. Bu defa 3 tane doğurdu. 2 Tanesi oğlak bir tanesi de kuzu olduğunu görünce çok şaşırdım. Daha önce böyle bir şey görmedim de duymadım ve çok şaşırdım. Veteriner arkadaş geldi baktı sağlık durumları iyi dedi. Bizlerde çok şaşkınlık içindeyiz. Merak edip gelenler oluyor, gerçekten de kuzuymuş diyorlar. Hala şaşkınım” dedi.
İnanılır gibi değil, keçi kuzu doğurdu!
VETERİNER DE ŞAŞKIN
Hayvanların sağlık durumlarını kontrol eden veteriner de şaşkındı. Veteriner Hekim Behlül Küçüksoku, “Keçilerin sağlık durumlarını kontrol amaçlı geldim. Sağlık durumlarında her hangi bir problem yok. Keçi Kuzuyu emzirmiyordu. Kuzunun emmesi konusunda yardımcı oldum. Kuzu ve oğlaklar gayet sağlıklı bir şekilde. Daha önce böyle bir olaya şahit olmamıştım. Keçinin kuzu doğurduğuna da ilk defa şahit oluyorum. Bende çok şaşırdım” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...