Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor ara transfer dönemini hareketli geçirdi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bursaspor ara transfer dönemini hareketli geçirdi

SPOR Haberleri  / AA

Bursaspor, kadrosunu güçlendirmek için ara transfer döneminde 3 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında iyi bir performans sergileyemeyen Bursaspor, kadrosunu güçlendirmek için ara transfer döneminde 3 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Daha önce eski futbolcusu Pablo Martin Batalla'yı Çin kulübü Beijing Guoan'dan transfer eden Bursaspor, Josue ile yollarını ayırdı.

Bursa temsilcisi, transferin son gününde ise Galatasaray'dan Jem Paul Karacan ve Trabzonspor'dan Deniz Yılmaz'ı kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadı. Görüşmeler sonucu akşam saatlerinde Jem Paul ile anlaşmaya varıldığı duyuruldu. Transfer döneminin bitimine dakikalar kala Deniz Yılmaz'la da anlaşıldığı yönünde kulüpten açıklama yapıldı.

Bursaspor, yine dün gece geç saatlerde genç futbolcu Doğanay Kılıç, İspanyol İsaac Cuenca ve Aydın Karabulut ile yolların ayrıldığı yönünde bilgi paylaşımında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...