HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bursa’da ilginç olay: Acil servis boşaltıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bursa’da ilginç olay: Acil servis boşaltıldı
Kadına Şiddet, Acil Servis, Hastane, Haber, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Cinnet getiren adam karısının kafasına keser saplayıp, aşırı dozda tarım ilacı içerek intihara teşebbüs etti. Hastaneye kaldırılınca da ortalık karıştı, bir anda acil servis boşaltıldı ve...

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde kıskançlık cinneti geçiren koca, keserle başına vurduğu eşinin öldüğünü zannedip tarım ilacı içerek intihara teşebbüs etti. Cinnet geçiren kocanın aşırı miktarda içtiği tarım ilacının kokusundan sağlık çalışanları da etkilendi. Acil servis boşaltılırken, AFAD ekipleri gelerek kimyasal ölçümü yaptı. Olay dün akşam saat 22:00 sıralarında Üreğil Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet T. (54), aşırı kıskandığı eşi Tülin T. (50) ile evlerinde tartışmaya başladı. Cinnet geçiren adam, evdeki keserle karısına vurmaya başladı. Tülin T. kafasından aldığı darbelerle ağır yaralandı. Keserle karısını ağır yaralayan Mehmet T, daha sonra komşusuna giderek karısını öldürdüğünü söyledi. Eve giden komşuları ağır yaralı kadını görünce durumu 112’ye bildirdi. Bu esnada evin üst katına çıkan Mehmet T, aşırı miktarda tarım ilacı içti. Eve gelen 112 ekipleri alt katta ağır yaralı haldeki Tülin T’yi aldı. Üst kata çıkan sağlık ekipleri, baygın haldeki kocıayı görünce ikinci bir ambulans daha çağrıldı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR, ACİL SERVİS BOŞALTILDI
Durumu kritik olan Mehmet T’nin aşırı dozda içtiği tarım ilacının kokusu acil servise yayılınca, doktorlar ve sağlık çalışanları da etkilenmeye başladı. Tarım ilacı kokusunun git gide yayılması ile birlikte hastane çalışanları acil servisi boşaltmak zorunda kaldı. Tarım ilacının yoğun kokusundan 112 ekipleri, doktorlar ve bütün sağlık çalışanları etkilenince Orhangazi’ye UMKE ve AFAD ekipleri çağrıldı. Orhangazi Devlet Hastanesi’ne gelen ekipler, sağlık çalışanları üzerinde kimyasal ölçüm yaptı. Acil serviste ve ambulanslarda da ölçüm yapıldı. Tehlikeli bir durum görünmemesi ile birlikte acil servis normale döndü. Ölçümlerin yapıldığı esnada acil servisi hasta kabulü yapılmadı. Karısını keserle ağır yaraladıktan sonra kendisi de tarım ilacı içerek intihar etmek isteyen Mehmet T, buradaki müdahalenin ardından Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne, eşi ise Bursa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarma olayın meydana geldiği evde inceleme yaparken, Tülin T’nin Mehmet T’nin üçüncü eşi olduğu, daha önce iki karısından boşandığı ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...