Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eskişehirspor kadroyu yeniledi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Eskişehirspor kadroyu yeniledi

SPOR Haberleri  / AA

Eskişehirspor, futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemininde, 13 futbolcu kadrosuna dahil ederken, 12 futbolcuyla yollarını ayırdı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemininde, 13 futbolcu kadrosuna dahil ederken, 12 futbolcuyla yollarını ayırdı.

Siyah-kırmızılılar, Kıvanç Karakaş, Axel Meye, Jordi Figueras, Anel Hadzic, Mehmet Murat Uçar, İsmail Erdoğan ve Mehmet Özcan'ı bonservisiyle, Tornike Okriyaşvili, Vladyslav Kulach, Jeremy Bokila, Dossa Junior, İshak Doğan ve Nadir Çiftçi'yi kiralık olarak renklerine bağladı.

Eskişehirspor'da Raheem Lawal, Özgür Çek, Birol Parlak, Erkut Şentürk, Nassim Ben Khalifa, Jerry Akaminko, Cedric Mongongu, Matias Adrian Defederico, Muarem Muarem, Theofanis Gekas, Junio ve Hasan Hüseyin Acar ise takımdan ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...