Rus uçakları yerleşim yerini vurdu: 6 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Rus uçakları yerleşim yerini vurdu: 6 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'in kuzeyinde muhaliflerin denetiminde olan Anadan ilçesine düzenlediği hava saldırıları sonucu 6 sivilin öldüğü, 16 kişinin yaralandığı ifade edildi.

AA muhabirinin Anadan'daki sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Rus jetleri, Halep'in kuzeyinde yönetim karşıtlarının kontrolündeki Anadan ilçesinde yerleşim yerlerine 50 saldırı gerçekleştirdi.

Saldırılarda 6 sivilin yaşamını yitirdiğini, 16 kişinin yaralandığını ifade eden yetkililer, sivil savunma ekiplerinin yıkılan evlerin enkazından ölü ve yaralıları kısıtlı imkanlarla çıkartığını söyledi. 
Anadan'daki yerel aktivistlerden Muhammed Kurab ise 5 Rus savaş uçağının ilçe ve çevresindeki yerleşim yerlerine yoğun bir şekilde saldırdığını belirterek, Rusların iki günden bu yana Halep'in kuzeyinde muhaliflerde olan bölgelere saldırdığını kaydetti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...