Beşiktaş'ta Minard sağlık kontrolünden geçti

/ Kaynak: AA
Beşiktaş'ta Minard sağlık kontrolünden geçti

BASKETBOL Haberleri  / AA

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferi Ricky Donell Minard, sağlık kontrolünden geçti. Siyah-beyazlı kulübün Curtis Jerrels'ın yerine kadroya dahil ettiği 31 yaşında ABD'li forvet, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde rutin sağlık kontrollerine tabi tutuldu. Bir dizi testten geçirilen oyuncuda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığı açıklandı.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferi Ricky Donell Minard, sağlık kontrolünden geçti. nbsp;
Siyah-beyazlı kulübün Curtis Jerrels'ın yerine kadroya dahil ettiği 31 yaşında ABD'li forvet, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde rutin sağlık kontrollerine tabi tutuldu. Bir dizi testten geçirilen oyuncuda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığı açıklandı.
Minard, daha önce Columbus Riverdragons, Lauretana Biella, Bipep Carire Reggio Emilia, Premiata Montegranaro, Lottomatica Roma, Khimki, UNICS Kazan, Azovmash Mariupol, Novipiu Casale ve son olarak Virtus Bologna takımlarının formasını giydi.

BASKETBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...