Türkiye 5 yiğidini kalbine gömdü

Düzenleyen:
Türkiye 5 yiğidini kalbine gömdü

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde PKK’lılarla çıkan çatışmada şehit olan Teğmen Recep Erdoğan, Astsubay Nusrat Atmaca, Uzman Çavuş Bekir Şimşek, Uzman Çavuş Hüseyin Şerbetçi, Uzman Çavuş Sercan Bulak için ilk tören Diyarbakır Asker Hastanesi’nde yapıldı.

Törende şehit Uzman Çavuş Sercan Bulak’ın eşi Meryem Bulak, “O benim Sercan’ım olamaz, o kızını bırakamaz. Daha kızını görmedi. Kızımı babasız bıraktılar. Televizyonlarda görüyorduk 2-3 aylık bebekler için ağlıyordum. Şimdi herkes benim bebeğime ağlayacak. Kendisini görmüyorduk telefon ediyordu geleceğim diyordu. Bari sesini duyuyorduk artık sesi de yok.” sözleri herkesi duygulandırdı. Buradaki törenin ardından şehit Recep Erdoğan Gümüşhane’de, Uzman Çavuş Hüseyin Şerbetçi Hatay’da, Astsubay Üstçavuş Nusret Atmaca ile Uzman Çavuş Bekir Şimşek Yozgat’ta, Uzman Çavuş Sercan Bulak ise Ankara Şereflikoçhisar’da gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...