Şubat Güneş'i

Düzenleyen:
Şubat Güneş'i

SPOR Haberleri

Ertelenen maçlar yüzünden liderliği Fenerbahçe'ye kaptıran futbolcuların kendilerini baskı altında hissetmesin-den korkan Şenol Güneş, terapist gibi davranıyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 6 karşılaşma yapacakları şubat mesaisine hızlı başladı. Kar yağışı sebebiyle ligde iki hafta maç yapamayan ve as kadrosunun son durumunu sadece Bucaspor karşısında gözlemleyen tecrübeli çalıştırıcı dün yapılan antrenmanda oyuncularını yakından takip ederek yardımcılarına bol bol not aldırdı. Bu ay içinde lig, kupa ve ertelenen maçlar yüzünden yoğun bir fikstür geçirecek olan siyah-beyazlı futbolcuların son durumunu yakından takip eden Güneş, zaman zaman oyuncularına uyarılarda bulundu. Ertelenen maçlar yüzünden liderliği Fenerbahçe'ye kaptıran futbolcularının kendilerini baskı altında hissetmesinden endişe eden tecrübeli teknik adam, hafta sonuna kadar oyuncularını mental olarak da Gaziantepspor maçına hazırlayacak. 
Kupaya önem veriyoruz
Antrenman sonrasında Torku Konyaspor eşleşmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Şenol Güneş, kupaya önem verdiklerini söyledi. Güneş kura hakkında, "Bizim için çıkacak her rakip önemliydi. Amed de iyi bir çıkış yaptı. Konyaspor da iyi bir takım. Gücünüz varsa her takımı yenmelisiniz. Bütün mesele iyi konsantre olup oynamak. Renkli bir takımla oynayacağız. İlk maçta alacağımız iyi sonuçla avantaj yakalamak istiyoruz" dedi. Yarı finalde Fenerbahçe ile oynama ihtimali hakkında da konuşan Güneş, "Fenerbahçe de iyi futbol oynayan, kupada iddialı olan bir takım. Tabii öncelikle Konyaspor'u geçmemiz gerekiyor" dedi. Güneş, yenilerin takıma çabuk adapte olacağını söylerken, "Gördüğümüz kadarıyla fiziksel olarak bir problemleri yok" ifadelerini kullandı. 
    > Hüseyin EROĞUL

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...