Finale giden yol!

Düzenleyen:
Finale giden yol!

SPOR Haberleri

G.Saray, finale kadar Beşiktaş ve F.Bahçe ile karşılaşmıyor. Beşiktaş ile F.Bahçe ise turu geçerlerse yarı finalde birbirlerine rakip oluyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final kuraları dün İstanbul'da çekildi. Galatasaray'ın rakibi Trabzonspor'u son 16'da tek golle geçen Akhisar olurken Fenerbahçe, Bursa'yı deviren 2. Lig temsilcisi Amed'le, Beşiktaş, Torku Konyaspor'la, Çaykur Rize ise Başakşehir'le eşleşti. Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'ndaki kura çekiminde Amed Sportif Faaliyetler'den herhangi temsilcisinin yer almaması dikkat çekti. 
Çift maç eleme usülü oynanacak
Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan çeyrek finalin ilk maçları 9-10-11 Şubat, rövanşları ise 1-2-3 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Kupada yarı finale çıkacak takımlar ilk maçlarını 19-20-21 Nisan'da, rövanşlarını ise 10-11-12 Mayıs tarihlerinde oynayacak. Medipol Başakşehir-Çaykur Rize eşleşmesinde rakibini kim ekarte ederse, Akhisar-Galatasaray mücadelesinden zaferle ayrılacak takımla karşı karşıya gelecek. Beşiktaş-Torku Konya eşlemesinde üst tura çıkacak taraf ise Amed Sportif ya da Fenerbahçe ile karşılaşacak. 

İşte eşleşmeler

M.Başakşehir-Ç.Rize
Akhisar-Galatasaray 
Beşiktaş-T.Konya
Amed-Fenerbahçe 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...