Kaçan balık büyük oldu

Düzenleyen:
Kaçan balık  büyük oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun sezon başında sarı-kırmızılı takımda görmek istediği Oumar Niasse, 13.5 milyon sterlin bonservis bedeliyle Rus Lokomotif Moskova'dan ünlü İngiliz kulübü Everton'a transfer oldu.

Avrupa'da 'sansasyonel' olarak nitelendirilen transfer, sarı-kırmızılı  camiada da yankı uyandırdı. Akhisar'dan Bilal'i transfer eden Hamza Hamzaoğlu, Niasse'ı da isteyince “Galatasaray’ı Akhisar’a çeviriyor” şeklinde tepki almış, büyük bir kesim Senegalli oyuncuya burun kıvırmıştı. Yaz transfer döneminde sarı-kırmızılı takımın 5 milyon avroya neredeyse renklerine bağlayacağı golcü oyuncu şimdi 18 milyon avroya İngiltere’ye gidince Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de dün konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özbek, "Niasse'ı, Hamza Hoca istiyordu. Biz de Lokomotiv'e müracaat ettik. Sanki biz Akhisar'dan da transfer etmemiş gibi değerlendirildi. Lokomotiv önce satmadı, 'Hayır vermiyorum' dedi. 'Kiralayalım' dedik, bir müddet bu konuşuldu. En son Lokomotiv, yüksek bonservis bedeli istedi. Galatasaray'ın bütçesinin ödeyeceği bir rakam değildi. O zamanki şartlarda o rakamı ödeyemezdik" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...