Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Takım olamıyoruz!

Düzenleyen:
Takım olamıyoruz!

SPOR Haberleri

“Beyaz bir sayfa açmamız gerekiyor” diyen genç teknik adam, yeni hedefin ligi ilk 4’te bitirmek olduğunu söyledi

Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisar’a yenilerek elenen Trabzonspor’da Teknik Direktör Hami Mandıralı, bordo-mavililerin derdini “Takım olamamak” diye özetledi. “Ligdeki Akhisar maçını kazanarak yeni bir sayfa açmamız gerekiyor. Avrupa’ya gitmek için en kısa yol kupaydı. Akhisar’a elenerek bu fırsatı kaçırdık” diyen genç teknik adam, yeni hedefi şöyle açıkladı: “Ligde dördüncülüğe kadar çıkma şansımızın hâlâ olduğunu düşünüyorum. Kadromuz bunu başarabilecek güçte. Ancak Trabzonspor’un seri galibiyetler alamamasının önündeki en büyük engel ne para ne de başka şey, en büyük engel takım olamamak. Oysa bireysel olarak oyuncularımın hepsi yetenekli...”
Artık lige odaklanacağız!
Trabzonspor’un Akhisar karşısında oynadığı futbolun kimseyi memnun etmediğine dikkat çeken Mandıralı, “Trabzonspor'da hedefler bitmez. Artık lige odaklanacağız! Hep beraber bir çıkış yolu bulmalıyız, sahada herkes fedakârlık yapmak zorunda” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...