Kanarya saldırısı hainlerin işi! Altından PKK çıktı

Düzenleyen:
Kanarya saldırısı hainlerin işi! Altından PKK çıktı

GÜNDEM Haberleri

Kıraathaneye silahlı saldırının arkasından PKK çıktı. Esnafı haraca bağlayan teröristler, ‘ret’ yanıtı alınca saldırıyı gerçekleştirdi.

İstanbul'da, Diyarbakır’ın Sur ve Şırnak’ın Cizre ilçesinde yürütülen operasyonları günlerdir protesto eden bölücüler, günlerdir sokak eylemleri düzenliyordu. Polisin art arda müdahale ettiği olayların ardından bu kez kan döküldü. Bölücü örgüt PKK yandaşları ve milliyetçi görüşe sahip vatandaşların ağırlıkla yaşadığı bölgede uzun bir süredir, gerginlik yaşanıyordu. Bunu fırsata dönüştüren “Karanlık eller” önceki gün gece kanlı planı uygulamaya koydu. Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Tavus Kuşu Caddesi 26 numarada bulunan Ufuk Kahvehanesi önceki gece saat 22.30 sıralarında yüzleri maskeli 2 saldırgan tarafından yaylım ateşine tutuldu.

Uzun namlulu silahların kullanıldığı saldırıda kahvehanede bulunan Recep Durgut (51) ve Serdar Cebeci (36) hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, telsizlerden provokasyona dikkat edilmesi uyarısı yapıldı. Polis birisinin siyah, diğerinin beyaz maske kullandığı öğrenilen saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Çevik kuvvet ekiplerinin TOMA'larla aldığı geniş güvenlik önlemlerinin ardından tespit edilen adreslere özel harekât polislerinin öncülüğünde giren polisler, 6 terör örgütü mensubunu gözaltına aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...